Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Klara färdiga gå' av jonas hällström, inspirerade till kommentaren


Kritik på en text (631) - Orientalisk planlösning






Jag drömde en gång att ut på fotbollsplanen strömmade ett gäng militärer, de var i varje fall klädda så.
De hade händerna fulla av karta, kompass och ritdon.
De verkade leta efter bollen, målen var fullt synliga dock.
Det var bara den där sfärformade trasan som verkade så stört omöjlig att sätta ögonen på.
Överallt på läktarna skränade folk och kastade ut toarullar på planen.
Så även om militärerna, som verkade lätt desorienterade, hittat bollen och fått igång spelet, hade det nog tett sig en smula förvirrat för dem eftersom de måste spela efter orienterares regler och leta sig fram på hemliga stigar i gräset.





Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 672 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-14 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP