Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöddig kristenhet ...!




Jag föreslog inför en kristen person 
att olika religioner 
är olika stigar till samma mål

men:

NÄE!

så kan det inte vara fastslog hon!
Kristendom är den enda sanna vägen
till det enda sanna målet!!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-14 19:25



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
fast hon är inte stöddig
det var ju hennes övertygelse
2011-05-14

  Anders Nordlander VIP
tro på det du tror
vem säger att hon hade rätt?
2011-05-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det finns många kristna som är mer ekumeniska än så. Och det är nog tur, med tanke på hur splittrad kristendomen i sig själv är.
2011-05-14

  Peter Olausson VIP
fortsätt att hävda din ståndpunkt - den enda rimliga i en verkligen global värld. Jag försöker på mitt håll.
2011-05-14

    ADI Nehlin
väl skriftat
2011-05-14

  Anders Håkansson
tänk om det bara fanns en väg en motorväg
va tradigt det skulle bli
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP