Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte om det är tragiskt och patetiskt eller det vackraste jag upplevt

Jag kommer att ge dig
allt jag har
och lite till
om och om igen
och sen en gång till.

Och när jag inte finns längre
förutom i dig
kommer jag att ge dig ännu lite till
för det är så jag gör.




Fri vers av jagvetinte
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-14 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvetinte