Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långfingret

Jo visst
jag kan sänka mig till din nivå
men jag vill gärna
kunna
förmedla mig ändå

Så skulle du vilja vara
vänlig
och sända mig
teckenspråket
på kasset

Eller nä
jag kan nog det tecknet
som jag vill
visa för dig

Långfingret
darrade av stolthet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 184 gånger
Publicerad 2005-12-26 16:49



Bookmark and Share


  Smultris
Gillas grymt mycket ;-)
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan