Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På okända stigar

Din kaka
moder
är livets träd
som sedan leder oss in

okända stigar

Löven faller
på den grönskande
nyfikenheten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 154 gånger
Publicerad 2005-12-26 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan