Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSA

rosa taikon, silversmed

din ros har blommat med besked

du började som batterist

men kom till sist på grönan kvist

de vackra dragen har du kvar

från när du kompade din far

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-15 13:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivet, tycker om
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP