Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Utvald och speciell *




I dina ögon

är jag alltid

den vackraste


i dina händer

är jag både ängel

och tigrinna


med dina ord

och handlingar

trollar du fram

allt som slumrat

allt det som jag trodde

var dött


du håller min hand

över hindren

gråter skrattårar

tillsammans med mig


väckarklockan ringer alltid

en halvtimme innan

plikten kallar -

bara för att du vill

viska vackra ord i mitt öra

rita hjärtan på

min hud

och, som du uttrycker dig,

återigen greppa känslan

av att det här

faktiskt är på riktigt


tack mitt ljus

min innerligt älskade

för att du får mig

att känna mig

utvald och speciell


hjärtat dansar

själen sjunger


tack












Fri vers av Junitvillingen
Läst 330 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-16 09:07



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Supergulligt !
2011-05-20

  LovisaCecilia
Herregud, hur lyckas du sätta ord på de starkaste känslor som en människa kan känna? Jag avundas dig.
2011-05-17

  Micael Axelsson
Så härligt hjärtvärmande positiv! Jag fann mig själv sitta här och le. vacker känsla det där att få känna sig utvald och speciell. Den varma känslan kan få vem som helst att springa upp tillbaks till liv.
2011-05-16

    Bodil Sandberg
Vilken härlig känsla i din dikt kärlek tacksamhet glädje tro och tillit!!mycket vackra rader!!
2011-05-16

    ej medlem längre
Fint !
2011-05-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord att till sig ta
av glädje
varje da´!
Tack skall
just Du ha
för att dessa
gjorde en så väl och
så gott och så bra!
2011-05-16

  Järnkatten
Fint, så ska det kännas :)....
2011-05-16

  Peter Olausson VIP
så vackert!
2011-05-16

  Osvalds_Dotter VIP
Vackra, vackra ord OM
Kärlek !!
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen