Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstäver på min rygg

Någon skriver bokstäver på min rygg
och ja
det var längesen nu
men dina fingertoppar
lever kvar
på min känsliga hud

Någon lever
i
nutid och dåtid
är levande historia
tills spadtag ger själen
fritid

Märken
under jorden
föder
blommor




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-12-26 19:37



Bookmark and Share


  Cris
Supenice Ola. Här har du fått till en fin bild av minnen. Med bokstäver som känns och finns kvar på ryggen.
2005-12-26

  Propella
Wow!

"och ja
det var längesen nu
men dina fingertoppar
lever kvar
på min känsliga hud"

underbart! Vilka rader!
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan