Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Produkten av en trist lektion.


Nazistmetoden

Fan vad jag är stek,
när jag går på diskotek.
Skriker "hell seger",
slåss med en neger.
Någon ringer snuten,
sen kastar dom ut 'en.
Men mina åsikter står fast,
min hjärna är av plast.




Fri vers av Andösh
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-16 17:22



Bookmark and Share


  Mats Henricson
"Plast" var ORDET.........
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Andösh
Andösh