Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försökte somna igår kväll när denna dök upp i huvudet, så jag väckte datorn, skrev den, och gick och la mig igen.


Det ensamma spöket

Titta på spöket där han går
Hör hur hans kedjor rasslar
Alla vet att han har det svårt
Och alla omkring tisslar och tasslar
Men det är hans problem, inte vårt




Fri vers av Andösh
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-17 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andösh
Andösh