Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om människan inte är helt fri så är ju ändå tolkningen det, fri. Bilden har jag tagit på Åhléns i Stockholm city, i den där stora butiken i bottenplanet som jag aldrig riktigt minns namnet på dock.


Något litet om lök






Tänkt lök
fådd lök
satt lök

skördad lök
skuren lök
stekt lök

lök i gryta
lök i gratäng

lök med sill i burk
lökringar

-Vilka vackra lökar du har.
-Åh, tack, det var snällt sagt.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-16 18:47



Bookmark and Share


  Anna*
... men det löktar fotsvett om inte locket är tätt ... nu menade jag givetvis hackad lök i kylskåp. Men gott är det ... Mums!
2011-05-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
L ök i kök
Ö vergott stök
K ul att mången lök
* Du fick med i
* detta försök!
2011-05-17

  Per Blomqvist
Lucky lök
Lök-à-like
Lök står när dom andra faller.
2011-05-16

    Max Poisé
Av de bäst mogna lökar gråter man...
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP