Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga

Inga oläst meddelande
( Inga grät men tröstade sig själv
med dildon )

Skrynkliga lakan
fyllda
med rött

Jo hon hade mens ochså




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 157 gånger
Publicerad 2005-12-26 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan