Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj vad kul

Jag är nästan skallig nu
men
tiden står stilla
när man har tråkigt
därför accepterar jag inte

Oj vad kul vi har
i närmaste bar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-12-26 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan