Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mönster

nu måste jag åter
ensam
ställa allt tillrätta
fläta om mina mönster
mitt synfält
allt du rubbat ska ännu en gång
pusslas tillbaka
jag vet hur man är ensam

jag har bara glömt bort
hur man är det
utan dig.




Fri vers av vardagsbrus
Läst 488 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-12 15:13



Bookmark and Share


  Missi VIP
Det bästa jag har läst här ikväll. Bra!
2012-04-17

  madinsane
de fyra sista raderna är en explosion!
2011-12-05

  annalena VIP
Måhända är du endast 19 år till åldern. Men jag tror att din själ är gammal och vis redan...
2011-12-04

  Ann. O. T. Herriddle
Väldigt vacker och väldigt slående.
2011-11-28

  ume
Väldans bra beskrivet, om inte klockrent faktiskt
2011-10-22

  Mow Dean VIP
åh vad fantastiskt bra beskrivet.
en verkligt fin dikt.
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

vardagsbrus