Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonstans i bröstkorgen.


jag kommer väl aldrig glömma
den där första gången i dina lakan
hur världen skälvde när vår hud möttes

jag längtar, saknar ögonblick
som inte längre betyder något för dig
vet inte hur jag ska kunna överleva med
såhär tunga andetag


det rosslar.




Fri vers av vardagsbrus
Läst 363 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-28 17:36



Bookmark and Share


    silencepainter
vet för väl hur det känns. du sa det. fint.
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

vardagsbrus