Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Kanske därför det blev så fel?

Konsumentföreningen Stockholm och Sveriges konsumenter har granskat varor i landets sju största butikskedjor, och kommit fram till att det ofta är omöjligt att läsa den obligatoriska konsumentinformationen.

Kanske därför det blev så fel på ett äldreboende i Hudiksvalltrakten, där man gav en 90-årig dam som brutit armen ångestdämpande medel?

Texten "Fungerar inte för armbrott" på pillerburken var helt enkelt oläslig?




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-22 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund