Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis som när man läst den sista sidan i en riktigt fin och spännande bok och önskar att det fanns ett kapitel till så man fick veta hur det gick sedan, så kan du som läsare här själv få chansen att fylla i slutet med din egen fantasi.


Karaktärsdanande





Eva:
-Jag har haft en chokladask hemma i mer än två veckor utan att äta ur den. Visst är väl det ett gott prov på självövervinnelse?
Marita:
-Nja, det beror ju på. Är asken oöppnad eller har du tagit av plasten?
Eva:
-Asken är oöppnad.
Marita:
-Då betyder det ju bara att

(Här skulle det ha kommit en poäng, men jag har glömt den medan jag skrev själva grunden till historien. Om jag kommer ihåg den senare är det ett skäl att publicera historien på allvar för läsarna att njuta. Jag har det på tungan...)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-17 22:03



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Frestande.
2011-05-18

  Vilsen Annette-hittar vägen
Hi hi...... denna gillar jag!
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP