Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Ingenting är omöjligt
det omöjliga tar bara lite längre tid




Fri vers av ClaraH
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-12-26 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ClaraH
ClaraH