Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Aldrig har jag sett någon så vacker som Du
Önskar att Du var hos mig, här och nu

Faller för utsidan
Blir förälskad i insidan




Fri vers av ClaraH
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-12-27 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ClaraH
ClaraH