Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven för drygt 2 år sen


fläta fläta tigerfläta

fläta fläta tigerfläta
kurra kurra silvermurra
gömma sig en
gömma sig två
gömma sig själv
i kattens skrov

fläta fläta tigerfläta
kurra kurra silvermurra
titta på tre
titta på fem
titta på katten
med sjumilakliv

fläta fläta tigerfläta
kurra kurra silvermurra
hitta på en
hitta på två
hitta på själv
ett pälsdjur med skruv

fläta fläta tigerfläta
kurra kurra silvermurra
aldrig tar du mig
aldrig tar du mig
aldrig tar du mig
på en guidad tur
som en hälsokur
och frågar mig hur
det känns i min bur




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-18 07:40



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
kuslig och lite mardröm över raderna...
tänker "redrum redrum" som i filmen...

bra!
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson