Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'Tålamod' av vilsen annette hittar vägen, inspirerade. Liten tankekedja, Ebb, Ebbe Carlsson, Karlsson, Hemsöborna, Madame Flood...


Kritik på en text (632) Flod - högt vatten



texten kan tänkas locka
nyfikenheten ur läsaren

stadens motsvarighet
till en brygga eller klippa

är förstås varuhusens lastkaj
eller det höga husets tak

att stå på kanten till
och kika ut över trälhavet




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-18 11:45



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Bra om den lockar nyfikenhet
för inget är ju självklart
inte ens livet...
Och ibland bör man ta steget att våga
dock finns det tillfällen där man bör låta bli.
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP