Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Christian Bale är alldeles för lik Tom Cruise för att det skall kännas riktigt bekvämt att se filmen 'batman begins' utan att börja tänka på mission possible, fast det är klart, cruise* känns mer samlad, verkar ha mer control* *cruise control


Konsumtion är lycka (i oefterfrågad repris, till läsarnas möjliga glädje)




hon äter mina känslor
rakt genom fruktköttet

rakt genom fruktköttet
ser hon min kärlek




djupt innesluten
av korrumperat mörker

djupt innesluten
har hon levt sig genom gårdagar




nu konsumerar hon min kärlek
likt havets smekande vågor

likt havets smekande vågor
konsumerar stenars ojämnheter




hennes hårs konturer
minner om forna konstnärers penseldrag

hennes hårs konturer
färgat om och om igen i svart










*Texten är bearbetad,
omarbetad, till det möjligt 'bättre'.
Bilden är förstås fångad med kamera
ute på Kungliga Djurgården i Stockholm.





Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-18 22:29



Bookmark and Share


  Nanna X
fin dikt. rubriken och ingressen signalerade nån helt annan typ av text, så jag blev positivt överraskad.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP