Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när hjärtat slutar slå

när hjärtat slutat slå.
va händer då?

kommer jag slippa smärtan då?
kommer jag slippa tankarna?

kommer jag äntligen få vara fri?




Fri vers av Monticha
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-18 22:42



Bookmark and Share


  Zelogath
Är man någonsin fri?
Är man någonsin riktigt fången?
Jag tycker vi lever i någon slags skärseld, och jag tror att det är något liknande även efter döden..
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Monticha
Monticha