Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara kunde förstå

Det som verkar så uppenbart för mig
tycks inte vara det för dig

Något som blinkar i neonfärgernas ljus för mig
tycks vara den ljusaste opacitet för dig

Eller ser du, men vill inte se?
Snälla berätta för mig
Jag vill sluta hoppas

Om du bara kunde förstå vad det är jag vill ha sagt...




Fri vers av Jossan Ström
Läst 189 gånger
Publicerad 2011-05-18 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossan Ström