Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskrosor

maskrosor hur många finns det maskrosor som lyser lika starkt som solen
maskrosbarn som lyser som solar




Fri vers av eva ekström
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-19 07:40



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Tänkvärd, mkt tänkvärd =)
2011-05-27

    AA VIP
Tänkvärd text med bottnar.
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

eva ekström