Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snopet

då kan du flytta dit skrek jag och grät en tår när han gick




Fri vers av eva ekström
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-25 09:47



Bookmark and Share


  LassO
känner för att skrika så med ibland... ;)
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

eva ekström