Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofta nog är människor, av samma kön som en själv eller ej, som främlingar för varandra. Men så med ens ibland krävs det inte mye alls, ett par som förflugna ord bara för att det skall kännas som 'oj, var har du varit hela mitt liv, tills nu?'


Det lustiga med killar






Det lustiga med killar
är att de är precis som tjejer
fast helt annorlunda liksom.

Jag vet inte hur jag skall förklara det.
Jag vet att jag inte behöver förklara det.
Du förstår ändå precis vad jag menar.

Det är som att killar
är precis som vanliga människor
och ändå inte, liksom.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-19 09:53



Bookmark and Share


  Izabelle Holmgren
Haha! PRECIS så är det! Vissa mer lättförståeliga än andra men ack så underbara!
2011-05-19

  Vilsen Annette-hittar vägen
Aha, är det så ;)
2011-05-19

  Nanna X
en del killar är bara alltför lustiga
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP