Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blundar för vet alldeles för väl vad jag inte vet

Likgiltigheten sprider sig
ångesten försvinner
vet inte vad som är bäst
eller mindre dåligt

livrädd men bryr mig inte
för varför ska jag?
inget betyder
inget

allt betyder
allt

när ska jag förstå
hur lätt det är
när ska jag få in
i min ärthjärna
att det är jag som krånglar till allt

men det är ju inte min
hjärna som bråkar
det är det där
mellan revbenen




Fri vers av jagvetinte
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-19 21:13



Bookmark and Share


  H Alsten
Det sista stycket reste mitt armhår.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

jagvetinte