Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När den kraft som leder fram finns och kan överbrygga hindrande tankar.


Fram över

Dagar växer in i varandra
Blir hemlighetsfulla
av en vandring
intill havet

Vågor sjöng mellan stegen
De förde dig framåt
Fram över en sjunkande horisont
Fram över det vidsträckta

Hastigt
Och så långsamt
Hastigt
Och så krypande

Öppna upp dina djupa svepande blåsvarta vågor
Lägg mig ner
över dina gröna strandängar

Hastigt
Och så långsamt
Når jag en grind
Når utfarter och öppningar
Når det sårbara
i det vidsträckta

I en vandring
intill havet




Fri vers av Jastproject
Läst 521 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-21 00:34



Bookmark and Share


  backsippa
Helt underbart, så naket så sårbart så klart
2011-06-03

  Rasehorn
Den här var oxå bra ! gillar slutet ,
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject