Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns stunder då jag tror att allt skulle vara underbart

sjärnor skulle falla runt oss
som valvbågar
älvorna skulle plocka upp sina fioler
spela dansmusik
när vi dansar dansar dansar ner för gatorna
och när vi ligger tillsammans
skulle de spela annat

vi skulle vara uppe alla nätter
dricka silverdagg var morgon
innan gryningen
gravitationen skulle upphöra
världen för våra fötter

solen skulle skina av vår lycka
månen spegla vår kärlek

men botten faller ur mig
och stunden
är
förbi

mitt hjärta skyms av rädslan nu
kan du höra älvors dansmusik?




Fri vers av Origami
Läst 713 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-18 23:14



Bookmark and Share


  Laijza
Jättefin. Thomas Di Leva skulle bli stolt över dig. Mkt universum och jord. Slutet skulle jag gjort annorlunda, men det är ju jag det.
2009-01-18

  teatermask
Väldigt vacker!
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Origami