Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lager mellan oss

Det är svårt att tänka sig dig naken

du är alltid
påklädd

Täckt från topp till tå i leenden

du är alltid
lycklig

Vi försöker inte gömma oss
Vi bara klär på oss
lager
efter lager
så när dina ögon möter mina
ser jag inte om du ler




Fri vers av Origami
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-18 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origami