Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är trasigt


Jag trampar på skärvorna av det som skulle varit du
Och jag blöder för dig
Jag håller i det som skulle varit hennes hjärta
Det bultar fast pumpar inget blod
I min rygg sitter Amors pilar
Begravda i min alltför tjocka hud
Din hud är som sandpapper
Ger mig skrubbsår
Det svider för oss

Mitt hjärta är helt
Men mitt blod är snart borta
Jag blöder för er




Fri vers av Origami
Läst 583 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-23 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origami