Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig mamma

Två steg framåt
Ett steg bak
Jag kan inte, mamma
Hjälp mig, mamma
Du som vet allt
Min mor
Min fångvaktare
Din skugga som viskar i mitt öra
”Jag vet allt, jag kan allt
Jag vet bättre”




Fri vers av Origami
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origami