Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jante, du kan ta dig i ända in i Hälsingland... Varför just hälsingar skall lida? Det skall de förstås inte. Det är ju bara för att det påminner så om helvetet och för att slippa svära så... Så ta int åt dig bara för att bor så varmt och ombonat i H...


Lycka är...





...att vara jag.
Jag är bäst.
Så är det bara.

Kom inte och säg något annat.
Jag är bäst på att vara jag.
Ingen annan klarar det bättre.

Försök bara får du se.
Var jag en enda dag.
Vi byter jag, du och jag.

Jag klarar kanske dåligt av att vara du.
Du klarar kanske dåligt av att vara jag.
Men vi klarar bra av att vara oss själva.

Lyckan varje dag
är att vara just sitt eget jag
det är det som funkar bäst.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-21 22:22



Bookmark and Share


  Knickedick
Det är ju jag som är bäst på att vara jag ju
2011-05-23

  Zelogath
Välskrivet, kort och koncist
Precis som äkta poesi skall vara
Det du skriver är sant
Ingen är så bra som du, på att vara du
Och ingen kan vara
Jag
2011-05-22

  Gunwale VIP
"Den va bra, DEN!" (I H. pratar dom så, DOM))
2011-05-22

  mare VIP
Stående ovationer till Mr. Lodjurs ord !
2011-05-22

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket, mycket bra!
Det är sanningen!
2011-05-21

  aol
bra och sant skriftat, ingen kan ju vara bättre än jag att vara jag

läs min dikt byta skor, där gör jag ett försök att alla ska byt låna skor med varandra för att se hur den andre känner
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP