Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är inte en tanke


En tanke på dig

En tanke på dig är ett känslosvall,
en våg som når varje cell i min kropp

En tanke på dig är att lyftas
av en våg av längtan och lust.

En tanke på dig är en avbruten film,
om närmande som slutar innan närhet,

glimtar av oförutsägbarhet,

oskarpa ögonblicksbilder med kanskeinnehåll,

en nästankyss,

din nästannära hud mot min

En tanke på dig är suddiga minnen
av det som ännu inte hänt,
en dröm jag vill drömma.

En tanke på dig är att vakna
och ändå vilja bli väckt.

Tanken på dig är.




Fri vers (Fri form) av Cecilia
Läst 463 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-22 18:35



Bookmark and Share


  Pimsan Ivarsson
Vacker...och halvvaken text...
gillar att du beskriver
en fantasi som inte
förverkligats.

gillar dina påhittade ord:
kanskeinnehåll,nästankyss.

symbolspråket du använder
där allt är diffust och "nästan"...
inget är färdigt.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia
Cecilia