Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hinner inte fundera ut någon bra titel. Ska iväg till ett morgonmöte, av mer vardagstrist karaktär.


Lunchmöte ;-)

Vad var det egentligen som hände,
det som skedde alldeles nyss
Det var något fantastiskt jag kände.
Det var mycket mer än en kyss.

Men det härliga som hände, det tog slut så fort.
Jag kände senare att jag knappt fattade
vad som hänt. Var det en glimt av himmelrikets port?
Det var helt klart något som jag uppskattade.

Men hade det egentligen hänt,
att du och jag älskade en stund mitt på dan?
Eller var det inbillning allt det jag känt?
Nej, fantasier känns inte som en orkan.

Ditt ansikte finns åter i mitt minne,
hur det såg ut i stundens hetta.
Där finns också hur jag kände i varje sinne.
Ett vet jag nu och det är detta.
Det är sant trots att
det gick över så fort.
Jag är helt matt.
Underbart kan va kort.




Fri vers av Cecilia
Läst 756 gånger
Publicerad 2004-04-14 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia
Cecilia