Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solglasögonsflört

Din microvackra
uppenbarelse
tänder eld
på mina ögonlock
och nu ser jag
plötsligt

Värdigt
din nya scen
söker jag rollen
som tillfällig
poet med rätt
att skriva
om nätter
av hetta och
frukost med
vilsna frisyrer

Med små lätta steg
går vi
på en fullmåne




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-22 20:54



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
"tänder eld
på mina ögonlock"

Vackert som attan.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan