Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som än har hänt blir jag alltid glad när jag tänker på Dig<3


I utkanten av den svarta skogen

Det regnar

Det är mörkt

Jag är ensam

Jag har ont

Jag är hungrig

Det är kallt

Åskan närmar sig kusligt snabbt

Kläderna är sönderslitna

Efter att jag sprungit

Genom tagg-buskar

I utkanten av den svarta skogen

Mina öppna sår

Slutar inte gråta blod

Men jag är Överlycklig

För att jag tänker på dig<3




Fri vers av Benjamin Gullbing
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-22 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Gullbing