Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer inte på någon bra titel till den här texten, lägg gärna fram förslag<3

Jag träffade dig
Du träffade mig

Jag pratade med dig
Du pratade med mig

Jag sa vart vi skulle
Du hängde med

Jag tog tåget till dig
Du tog tåget till mig

Jag berättade allt om mig
Du berättade allt om dig

Jag berättade vilka känslor jag kände för dig
...

Jag ringde till dig
...

Jag saknade dig
...

Jag saknar dig fortfarande!
...

Kom tillbaks!<3

För jag Älskar dig!




Fri vers av Benjamin Gullbing
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-22 22:37



Bookmark and Share


  filosofian
Gulligt men sorgligt. Man måste våga och ibland vinner man och ibland förlorar man.
2011-09-25

  Anna*
Min kärlek

Det är mitt förslag till titel.
2011-07-18

  Olliwer
All denna tonårspoesi...
2011-05-24

  filosofian
Banankontakt! ;)

Underbar text. Igenkännbart.
2011-05-23

  Mona Drugge
Förslag på rubrik av denna text:

1. HENNES OBESVARADE KÄNSLOR.

2. MÖTE AV EN NY VÄNSKAP-EJ BESVARAD.

Dessa rubriker är för mig pssande eftersom texten handlar om obesvarad kärlek och vänskap. Men det du som ska välja och känna vad som är mest rätt för dig.
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Gullbing