Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämfota hopp i lyckoland

Som en primitiv ängel
flög hon
rätt in i
hans hjärta

Nu snubblade han lycklig
omkring
yr
och sjöng kärlekssånger
tills dom kastade
tomater på hans
bröst
i decemberfrost

Men inget kunde dämpa hans
rus
med frusna tomater
på sin halvnakna kropp
hoppade han jämfota
hem

(thats amore !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 604 gånger
Publicerad 2005-12-27 18:13



Bookmark and Share


  Morgon
En riktigt vacker kärleksdikt du har skrivit här. Jag gillar den starkt!
"Men inget kunde dämpa hans
rus
med frusna tomater
på sin halvnakna kropp
hoppade han jämfota
hem"
Älskar det stycket.
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan