Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara

Jag vill vara en bild som säger mer än tusen ord
jag vill
vara tusen sensuella ord
över hela din kropp

Jag vill vara
en jojo
som aldrig slutar att spinna
jag vill vara en katt
som har en husse och en matte
med all tid i världen
att mata och klappa mig

Jag vill vara stor och stark
aldrig prova knark
gå i fantasiernas
park
med ett barnsligt leende på läpparna

Jag vill vara 100 %
i en
10 procentig värld

Jag vill




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-12-27 19:24



Bookmark and Share


    Kevin
super bra
jag får en sån härlig känsla
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan