Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör så ont när blodsband brister

Det gör så ont när blodsband brister
Mitt hjärta skriker efter svar
Dessa bojor runt dina vrister
Som mot alla odds sitter kvar
Dom tynger och skaver
och bojorna är jag

Du börjar bli gammal för det syns när du går
Inte längre den starkaste som du va när vi va små
Hon styr med järnhand ditt ynka vuxenliv
Hon sticker i mina ögon ja hon hugger som en kniv




Fri vers av Edhan
Läst 200 gånger
Publicerad 2011-05-24 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edhan
Edhan