Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart mascara

Gröna vägar med spindelväv
inte hos oss
men hos mig
fast
räknas dom inre väggarna ?

Jag vet inte men
den ytliga världen
verkar vara som en glass
i solsken
men det är
bara
från mina ögon sett

Vacker kvinna
som har sett sina bästa år
med gråa hår
och solsken i röst
hon sörjer inte

Vattentramp
och svart mascara




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-27 22:09



Bookmark and Share


  Wretling
Ah härlig !
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan