Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg för poeterna

Nej det här är inte ord
det är
en upplevelse

Du ser
utifrån
ditt inre
och speglar
som reflekterar
liv
syns alltid

Grattis du
låtsas
inte det här är på riktigt
och du just du fattar det

Ta ditt första steg




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 228 gånger
Publicerad 2005-12-27 22:13



Bookmark and Share


  alfa VIP
Tack!
Den här satt som en smäck!
2005-12-31

  kath
och i dina ord reflekteras värmen till den skrivna upplevelsen den här och nu ................... varma ord i vinterns mörker, tack ......... i de första stegen mot nu där sedan inte ryms
2005-12-27

  Wretling
gillar slutet !
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan