Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stumma

Jag är rädd
men jovisst
jag är modig ochså

Jo
jag är rädd
men modig som vågar erkänna det
och
alla grabbar som skrattar
framför min rygg
ger mig extra bränsle
och
rak rygg

Stumma
torkar
dom sina tårar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-12-27 22:27



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja det är lättare att torka tårar som kommer ut. De inre tillbaka hållna tårarna sitter i alltför länge.
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan