Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad letar du efter


Vem har du i tankarna
i ditt sökande efter mer
är det han som är ouppnåelig
eller honom ingen ser


Vem fyller dig med ångest
över allt du aldrig kan få
och vem får dig att ändra riktning
just när du bestämt vart du ska gå


Vem vill du ha på avstånd
och ändå tätt intill
och vem får dig att tappa balansen
även när du står still


Vem får ingenting att kännas
som så mycket mer
och vem genomskådar alltid
det ingen annan ser


Vem finns du alltid där för
när han behöver stöd
Vem inspirerar dig att leva
och hitta din inre glöd


Vem är helvetet på jorden
Vem är ren eufori
Vem tar fram det värsta och
det bästa du kan bli


Vem berusar dig av lycka
Vem fördärvar dig av längtan
Vem har makten att försegla
och besudla din förväntan


I vems närhet är du utsatt
bortom räckhåll av kontroll
Inför vem vill du vara bättre
För vem vill du spela roll


Vems åsikt tar du till dig
Vems kritik är allt du hör
Tanken på vems leende är
egentligen allt du lever för





Bunden vers (Rim) av _April
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-25 03:35



Bookmark and Share


  sweetLeah
du gör mig stum känner igen mig så väl i dina texter ! så fint så sant så vackert<3
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

_April
_April