Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedragen



Sanningen fyller mina blodkärl, mitt hjärta
Köldskadad inifrån gråter jag trycksvärta

Randade kinder, hjulspår av tårar
Får inte fram ett ord. Så sviken, så sårad

Jag vill slå dig fördärvad, få dig att inse hur ont det gör
Se dig lika nedbruten, lika förstörd

Konflikten i att vilja kräkas när jag hör ditt namn
och att gråta hejdlöst när jag tänker på henne i din famn

Desperat längtan efter i morse när allt var bra
och du sa att jag var allt du önskat, allt du någonsin velat ha

Det ondaste är att veta att det hela tiden, vid sidan av,
har funnits någon som har varit lika bra som jag.





Bunden vers (Rim) av _April
Läst 502 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-12 14:42



Bookmark and Share


  aol
så bra fångar diktarjaget känslan,
2013-10-07

    Bellissima
Bra fångad känsla på rim dessutom. Applåd!
2011-12-13

  Armo
Du målar fram känslorna och situationerna på ett avskalat och rättramt sätt. Smärtan, våndan och sorgen är svart på vitt, utan komplicerade meningar eller omformuleringar. Det ger din text ett kallt och hårt intryck som jag tycker passar till vad berättelsen handlar om.

Otroligt bra!
2011-12-13

  Kalle.O
Snyggt fångat...
2011-12-12

    Max Poisé
Intressant läsning som avslutas superbt! Tummen upp och massor av applåder!
2011-12-12

  Cissmoll
Sista meningen är fantastisk.
2011-12-12

    vilgot hellros
du målar med orden, bra!
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

_April
_April