Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smältande urverk



Reflektionen i mitt sinnes spegelbild
Har på senare tid ändrat karaktär
I gränslandet mellan vem jag borde vara
Och personen jag faktiskt är


Fängslad av det liv jag borde leva
Fjättrad vid dagarna som de ter sig nu
Men detta är inte något man pratar högt om
Ofullbordade drömmar anses tabu


Jag stångas mot varje sekund som passerar
Apatiskt söker jag efter min inre mani
Ser hur tiden stänger sina dörrar omkring mig
Sorgsen över allt jag kunnat bli





Bunden vers (Rim) av _April
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-21 01:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hög identifikationsfaktor här. Mycket väl skrivet.
April är dessutom en favoritmånad...
2012-01-21

  Lorenzolars
en bra text som berör mycket
2012-01-21

  Peter Stjerngrim VIP
När jag läser dessa dina ord
är det inte utan att jag önskar
jag kunde vrida min tid tjugo år tillbaka
utan att den faktiska tideräkningen påverkades ...
Det enda som begränsar dina möjligheter
att bli vad än du vill bli och vara vem du än vill vara
är dig själv - den du som du upplever att du är just nu ...
Min erfarenhet har lärt mig att vi själva äger förmågan
att skapa de förutsättningar vi behöver för att nå dit vi vill!
Men hur otidsenligt det än kan låta,
så är kärlekens val och svaret på livets gåta
- älska, glömma och förlåta -
nyckeln till att förverkliga våra drömmar ...
... och att den vi älskar inte tillåter oss
att nöja oss med att låta våra drömmar
blott drömmar få förbli ...

Vad du än väljer att göra med den känsla
du förmedlar i detta flöde
glöm inte någonsin
att det är ingen annan än du själv
som bestämmer ditt framtida levnadsöde!
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

_April
_April