Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljug för mig




När man inte kan ta in vad någon säger
utan sluter sina sinnen för innebörden
När orden blir en börda för tung att bära
och man förtränger den egentliga sanningen


Förvirrade ekar orden bort
utan att få fäste vid vad som var viktigt
Kanske är man lyckligare utan vetskapen
om vad som är på låtsas, vad som är riktigt


Vad är då sanning, om ditt hjärta gråter
Är den verkligen så förtjusande
När ångesten bultar i hjärtegropen
är inte förnekelsens möjligheter berusande


Är kanske livet för kort för att levas
med rättfärdigheten som enda vapen
Kanske är i, ett lyckligt liv
lögnen den enda sanningen





Bunden vers (Rim) av _April
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-25 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_April
_April