Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord och en som slank med

Han var listig för precis när
porten skulle stängas
tog han ett djupt andetag
och slank in

Det kändes lite hemligt och förbjudet
att vara där inne
mörkt och mystiskt men ack
så härligt
och tiden bara ökade intensiteten

Tiden gick fort
och tråkigt
vore en skam
att nämna

oh
Gud
jävlar !

Hon log hela tiden
och då kände han sig som herren
på täppan
och hon var inte
röd om luvan men kinderna
hade en
härlig
naturell
orgasmfärg

Skakad
och rörd
lyckligt
sundhetsstörd

Nu kör vi
sa hon
och rena lakan
bör
få sig en omgång
av svett och lust




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-12-27 22:46



Bookmark and Share


  Amy (F)
Ojdå, vilken retligt trevlig dikt du lyckades fixa :) Fint!
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan